Klussenbedrijf Jaap Dick uit Groningen

Waarom een klussenbedrijf?

Die vraag kan ik makkelijk beantwoorden. Ik ben al sinds 2006 actief als klussenbedrijf in Groningen en Drenthe en reeds diverse klussen geklaard. Vele reacties zijn toch wel: "nou dat valt me allerzins mee!" en daardoor kom ik ook graag bij u klussen.

Veel mensen die een klus hebben beginnen er zelf mee of schakelen een aannemer in. Ik hoor u al denken over de meeste weerstanden van zo'n klus:

Duur, veel mensen in mijn huis, lang in de rommel, en als het straks niet goed is? Wat dan? Nou op deze en al uw andere vragen heb ik een antwoord.

Meestal ben ik goedkoper dan wanneer u zelf uw klus gaat klaren. Waarom? Nou wel hierom: Uw eigen tijd is waarschijnlijk net zo, zo niet kostbaarder dan mijn tijd. Ik werk door de ervaring meestal sneller en heb uw klus eerder af. Hierdoor zit u minder lang in de rommel. Omdat ik meestal alleen werk heeft u zowel 1 aanspreekpunt als niet steeds verschillende figuren in huis. Omdat ik veel ervaring heb zal ik geen bouwfouten maken. Mocht u nu toch ergens ontevreden over zijn dan zal ik een passende oplossing met treffen. De zaken die van belang zijn bespreken we tijdens de uitvoering of op voorhand zodat er geen onduidelijkheden ontstaan.

Bent u nog niet overtuigd waarom u mij beter kan inschakelen voor uw klus? Bel dan even voor een vrijblijvende afspraak, of stel uw klus via het contactformulier aan mij voor!

Soort klussen die ik in ieder geval voor u kan doen:

Alle installatiewerkzaamheden omtrent de verwarming van uw huis of bedrijfspand. Zie maar eens wat ik reeds gedaan heb in mijn klussenportfolio.

Schoorstenen en daken | aanleg houtkachels met bijbehorende rookkanalen | Onderhoud van diverse zaken.

Schoorsteen laten vegen?

Vul het formulier in voor een afspraak of bel direct:

06 18 96 82 38

Bedrijfsgegevens
logo aspb
JD Klus en Schoorsteenveeg Bedrijf
openhaard
verwarming
Schoorsteenveger Jaap Dick
menu
logo klein
logo mannetje