De beste schoorsteenvegers in Groningen en omstreken zijn aangesloten bij de ASPB

Vakmanschap

Schoorsteenveger Jaap Dick is zo'n vakman die zijn vak zeer serieus neemt. Schoorsteenvegen is een serieuze aangelegenheid. U heeft een openhaard of ander rookkanaal? Dat loopt door de jaren heen vol met roetdeeltjes. Dit is slecht voor de gezondheid maar brengt risico's met zich mee. Zo'n verstopt of vervuilt rookkanaal kan ervoor zorgen dat kleine brandjes ontstaan bovenin het kanaal. Dit kan brandgevaar opleveren.

Schoorsteenvegen vanaf het dak!

Het reinigen van de schoorsteen gebeurt vanaf het dak van bovenaf naar beneden. Waarom? Bovenin zitten vaak de meeste problemen, zoals roetophoping en vervuiling aan de kap. Onderaan in uw woonkamer wordt de schoorsteenmantel goed afgedekt zodat roet en ander vuil niet in uw woonkamer terechtkomt.

Schoorsteenvegen in Groningen duur?

Schoorsteenveger Jaap Dick rekent in Groningen een vast tarief voor het vegen. Door de ervaring en routinematigheid van de werkzaamheden komt schoorsteenveegbedrijf JD al voor € 50,00 per rookkanaal. Zijn er meerdere kanalen op 1 dak, dan volgt er een speciaal tarief. Hierbij wordt tevens gekeken naar de staat van uw rookkanaal en de dakdoorvoer. Zaken als het voegwerk, loodslabben of kapotte dakpannen of verstopte dakgoten kunnen gemakkelijk geïnspecteerd worden.

Werkgebied

Schoorsteenveegbedrijf JD komt in de gehele provincie Groningen en stukken van Drenthe. Kijk hier voor de verschillende locaties.

Eerste afspraak?

Hoe kan ik zorgen dat ik voor € 50,00 mijn rookkanaal geveegd krijg? Nou dit hebben we zo makkelijk mogelijk gemaakt voor u. U kan ons natuurlijk altijd even bellen op 06-18968238 of op 0599-332596. Maar misschien wel nog makkelijker stel uw vraag via ons formulier hier rechts en wij zullen u zo snel en goed mogelijk antwoorden.

Schoorsteen laten vegen?

Vul het formulier in voor een afspraak of bel direct:

06 18 96 82 38

Bedrijfsgegevens
logo aspb
JD Klus en Schoorsteenveeg Bedrijf
openhaard
verwarming
Schoorsteenveger Jaap Dick
menu
logo klein
logo mannetje