Bel ons: 06 18 96 82 38

Logo Klus & Schoorsteenveeg Bedrijf JD

 

 

Full service Schoorsteen-veegbedrijf JD en de overige diensten

Wij staan bij de kamer van koophandel ingeschreven als Klus en schoorsteenveegbedrijf, dus leveren wij ook andere diensten.

Zicht op uw dak, inspectie

Doordat het schoorsteenvegen vereist dat we uw dak opgaan kunnen we direct een aantal zaken inspecteren. Het is vervolgens geheel aan u om daar iets mee te doen. We zien goed in welke staat het voegwerk van uw schoorsteen is. Ook de loodslabben die verantwoordelijk zijn voor een waterdichte aansluiting van uw schoorsteen en uw dak wordt van dichtbij bekeken. Daarnaast hebben we goed zicht op de staat van uw dakgoten.

Camera-inspectie

Als u voor het eerst klant bij klus en schoorsteenveegbedrijf JD wordt raad de schoorsteenveger u aan eerst uw rookkanalen te inspecteren met de camera. Hierdoor krijgt u een gedetailleerd beeld van de staat van uw rookkanalen.

Ja, voer mijn klus uit!

Lekdichtheidsproeven

Om risico's voor koolmonoxide vergiftigingen te minimaliseren kan desgewenst een lekdichtheidsproef worden uitgevoerd. Hiermee wordt het gehele rookkanaal geïnspecteerd op lekken. Als er namelijk verbrandingsrook in de woning of het bedrijf komt loopt u niet alleen risico op te hoge concentraties koolmonoxide maar ook roetdeeltje kunnen erg slecht voor de gezondheid zijn.

Het is daarom belangrijk dat niet alleen het rookkanaal regelmatig geveegd wordt maar ook geïnspecteerd op lekdichtheid.

Kachels plaatsen

Nou kan het voorkomen dat u toe bent aan een nieuwe kachel. Schroom dan niet klusschoorsteenveegbedrijf JD ook eens om een offerte te maken voor het plaatsen. U kan er uw voordeel mee doen omdat wij bij het plaatsen natuurlijk goed rekening houden met de ventilatie, warmtecirculatie en het de aanleg van het rookkanaal. Daarnaast kan u bijvoorbeeld van ons garantie krijgen op bijvoorbeeld het schoorsteenveegwerk.

Klussenbedrijf

Voor alle overige klussen die niet direct met schoorsteenvegen of rookkanalen te maken hebben verwijzen wij u naar het klussenbedrijf.

Kachel

Uw klus, onze zorg

Jaap Dick klaart uw klus!

Neem contact met ons op!

Heeft u een vraag of wilt u graag een offerte aanvragen? vul het formulier in.